Fotballskole 2019, 24.-26.juni

BUL og Sparebank1 Nord-Norge har gleden av å ønske velkommen til fotballskole 24.-26.juni på COOP Arena. Nå kan barna bli trent av instruktører som til daglig jobber for akademier i Premier League.

I år gjør vi det i samarbeid med UK Sports & Events fra England. De arrangerer fotballskoler i England og Skandinavia, og de stiller med profesjonelle trenere som har bakgrunn fra akademier i Premier League.

Nå kommer de til Alta!

UKSE har som mål at hver eneste deltaker skal føle seg spesiell, og at kvaliteten på treningsøktene skal være høy, samtidig som det skal være gøy for alle – uansett ferdighetsnivå!

Fotballskolen vil være for gutter og jenter i alderen 7 – 14 år(2012-2005).

Fotballskolen går over tre dager, den yngste gruppen holder på fra kl. 9 – 12, mens de eldste holder på fra kl. 13 – 16.

Opplegget er basert på 120 deltagere. Deltagerne deles først i grupper på 60, blir så delt inn i 4 grupper á 15 spillere.

4 trenere fra UKSE står for innhold og hovedinstruksjon, med noe hjelp fra egne rekker som «støtter opp» rundt hver gruppe. For den eldste gruppen vil det også i løpet av disse dagene være en 1-times økt kalt ‘Talk Sport’ som oppfordrer hver gutt / jente til å bli involvert i en sportsrelatert diskusjon. Dette er ikke som en skoleleksjon, de gjør det veldig uformelt og sikrer at det er en morsom aktivitet, men med en pedagogisk fordel.

Hovedtrener Ian Thompson fra Liverpool har 16 års erfaring som talentspeider, og har arrangert en rekke fotballskoler med suksess over hele Norge.

Med seg til Alta har han bl.a tidligere Liverpool-spiller Stephen Wright som vant som vant UEFA cupen i 2002, og Leah McAteer som har jobbet med Premier League spillere.

Grunnen til at det nå er 3 halve dager, er at deres brede erfaring tilsier at barna ikke klarer å holde topp fokus gjennom en hel dag. For å oppnå best mulig kvalitet og læring har de derfor valgt dette konseptet.   

Pris pr barn er kr 950,-  Søskenmoderasjon, kr 700,- for barn 2,3 osv.

Maks antall er 120 deltakere, så her er det først til mølla som gjelder.

Pris; Kr 950,-  Søskenmoderasjon; kr 700,- for barn 2,3 osv.

Påmelding sendes til rune@bul-alta.no . Skriv navn på deltaker, årstall og foresatt med telefonnummer.

Betaling gjøres på Vipps ved påmelding. Vipps til; BUL Fotballskole 2019,  #82169.  Viktig! Merk med barnets navn.

Alle som deltar får ryggsekk (fotballsekk), headband og fotball. Utstyret er levert av SNN, Sport1 Alta og PUMA. Deltakerne får også drikke fra Mack, og frukt levert av COOP.

I tillegg blir det grillet laks til lunsj tirsdag 25.juni, levert av Grieg Seafood.

Vi ønsker velkommen til en meget spennende fotballskole!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift