AB Elektro AS er med videre på laget som samarbeidspartner

BUL og AB Elektro AS forlenger samarbeidsavtalen med 3 nye år. "Vi legger godt merke til det dere får til både på aldersbestemt og senior nivå, og er imponert over jobben som gjøres i BUL. Vi ønsker derfor å være med på laget videre." kommenteres det fra Harald Farstad i AB Elektro AS.

 

AB Elektro AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1991. Bedriften har 16 ansatte og er etablert med kontor og lager sentralt i Alta.

Forretningsideen til AB Elektro AS er å være den ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon i Alta. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. AB Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og å bidrar med arbeidsplasser i kommunen, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

De siste årene har vi hatt flere større eneboliger, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Ingen oppdrag er hverken for små eller for store.

Besøk hjemmesiden til AB Elektro her; www.ab-elektro.no 

Sponsorer

Sosiale Medier

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift